Toimenpidepankki

Toimenpidepankki

Kaipaatko inspiraatiota tai esimerkkejä vesiensuojelusta? Mahdollisia toimenpiteitä on paljon. Toimenpidepankista organisaatiosi saa konkreettisia ideoita ja esimerkkejä vesiensuojelutoimista, joita Itämerihaasteen verkostoon kuuluvat organisaatiot ovat toteuttaneet. Niitä voi selata teeman, toimijatyypin, maan, vuoden tai hakusanan perusteella.

Liity Itämerihaasteen verkostoon – sitoudu vesiensuojelutyöhön ja hyödynnä kansainvälistä asiantuntijaverkostoa. Ohjeet löytyvät täältä.
Toimenpidepankkiin voi aina lähettää ideoita uusista toimista. Kuuluuko organisaatiosi jo Itämerihaasteen verkostoon? Onko teillä hyviä esimerkkejä vesiensuojelutoimista, joita haluaisitte jakaa? Kertokaa meille työstänne täyttämällä tämä lomake. Lisäämme toimenpiteenne kartalle.

Maatalous

Tietoisuuden lisääminen

Haitalliset aineet

Roskaaminen yms.

Öljyntorjunta

Tutkimus ja tarkkailu

Vesiliikenne

Hulevesien hallinta

Strategiat ja ohjelmat

Jätevedet

Muu

Valuma-alue

Selaa toimenpiteitä

Vesiensuojeluteema

Työkaluteema

Maa

Toimijaryhmä

Avainsana
Vuosi

Vapaa sanahaku

Siivoustalkoot - mukana Siisti Biitsissä

Toteuttaja: Turku Energia Oy   ●   Vuosi: 2015   ●   Osoite: Rykmentintie 51, Turku, Suomi

Otimme jälleen osaa Pidä Saaristo Siistinä ry:n rantojen siistimisoperaatioon.© Turku Energia

Kuvaus

Tällä kertaa siivosimme Turun Ispoisten rantaa ja sen ympäristöä. Toimenpide oli osa yrityksemme Itämerihaaste-päivitystä.

Hyödyt

Ensin ranta näytti täysin puhtaalta, mutta pian löysimme kuitenkin monta kassillista roskaa, lasia ja roinaa rannalta ja rannan läheisyydestä. Paransimme näin alueen viihtyvyyttä ja turvallisuutta.

Organisaatiollemme tapahtumasta oli hyötyä henkilökunnan ympäristötietoisuuden ja -vastuullisuuden lisäämisessä. Kerromme talkoista ja sen tuloksista myös sidosryhmäviestinnässä yhtiön Facebook-sivustolla sekä henkilöstölehdessämme.

Taustatiedot

http://www.siistibiitsi.fi/

Lisätietoja

Nimi: Minna Niemelä   ●  Sähköpostiosoite: minna.niemela (a) turkuenergia.fi   ●  Kotisivu: http://www.turkuenergia.fi/